Barion Pixel

🎉AKCIÓ🎉 Október 1-ig 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg minden 100 és 200 ml-es koncentrátumunkat!

30 napos garancia

Megvenné, de nem bízik benne, hogy tényleg annyira hatásosak az Ősi Magnesium termékeink és hogy önnek is beválnak-e? Semmi gond!

Mi átvállaljuk a vásárlás kockázatát.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz a termékeinkkel, de ha véletlenül még sem lenne az, akkor sem kell aggódnia, mert cégünk 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát ad az Ősi Magnesium termékekre.

Vásároljon gond nélkül!

Ha nem elégedett a termékünkkel csak küldje vissza a vásárlás számlájával együtt és mi 10 napon belül visszautaljuk Önnek a termék árát.

Részletes feltételeink

A 30 napos visszavásárlási garancia (a továbbiakban: ”30 napos garancia”) a termék (a továbbiakban: “Termék”) a vásárló (a továbbiakban: “Vásárló”) általi átvételétől számított 30., azaz harmincadik napig áll fenn, a Vásárlónak a Terméket legkésőbb a Termék átvételét követő 30., azaz harmincadik napig kell eljuttatnia az Ősi Magnézium Kft. címére.

A 30 napos garancia kizárólag természetes személy Vásárlóra vonatkozik.
A 30 napos garancia kizárólag arra a Termékre vonatkozik, amely Termék, szennyeződésmentes és amely Terméket a Vásárló csak rendeltetésszerűen használta.

Nem vonatkozik a 30 napos garancia és így az Ősi Magnézium Kft. jogosult megtagadni azon Termék visszavételét, amelynek visszavételére az 1. pontban foglalt határidőn túl és/vagy nem a 2. pontban foglalt Vásárló által és/vagy a 3. pontban foglaltaknak nem megfelelő állapotú Termék vagy harmadik személynek felróhatóan keletkezett hiba, hiány vagy sérülés esetében kerülne sor. A Termék az Ősi Magnézium Kft-hez történő eljuttatásának költségei a Vásárlót terhelik.

A 30 napos garancia nem érinti a Vásárlónak a jogszabályok alapján biztosított 14 napos elállási jogát.
A promóció feltételei 2016.01.01-től beérkező rendelésekre, visszavonásig érvényesek.
Az elállástól számított 10 napon belül visszautaljuk a teljes fogyasztó, mint magánszemély által fizetett Termék vásárlási összegét, de a kiszállítás díját nem; a fogyasztót csak a termék szállítási és visszajuttatásának költsége terhelik.

Elállási jog gyakorlásának a menete:

Amennyiben a Vásárló élni kíván az elállási joggal úgy köteles az elállási szándékát tartalmazó elállási nyilatkozatot az alábbi elérhetőségek egyikére elküldeni:

Postázásai cím: Ősi Magnézium Kft. 1222 Budapest, Vöröskereszt utca 4.

Email cím: info@osimagnezium.hu
Telefon: +36-1-445-0532

A Vásárló elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Ősi Magnézium Kft. címére késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 15 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, amennyiben a 15 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket (tehát nem kell megérkezni 15 napon belül). A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. A Szolgáltató azonban nem köteles a Vásárló része megtéríteni azon többletköltségeket, amely a Szolgáltató által felkínált legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő szállítási mód választásából adódik. A Szolgáltató jogosult a Vásárló által kifizetett teljes összeg visszafizetését mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket.
A Szolgáltató visszatérítés során a Vásárló által megadott bankszámlaszámra legkésőbb 10 napon belül visszautalja a Termék vételárát.

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.