Barion Pixel

🎉AKCIÓ🎉 Október 1-ig 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg minden 100 és 200 ml-es koncentrátumunkat!

Hűségpont rendszer szabályzat

Szeretnénk megköszönni vásárlásaidat az Ősi Magnesium webáruházban, ezért kidolgoztunk egy hűségpont gyűjtő rendszert, és visszatérő vásárlóként megrendeléseidet hűségpontokkal jutalmazzuk.

I. A hűségpont rendszer szabályai

1.1. Ki veheti igénybe a hűségpontokat?

A hűségpontokat csak az Ősi Magnézium Webáruház oldalán (www.osimagnesium.hu) regisztrált felhasználóknak tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás és felhasználói fiókregisztráció végrehajtásával lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem áll módunkban a hűségpontokat jóváírni. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

1.2. Hogyan lehet hűségpontokat szerezni?

1.2.1. Regisztrációval

Az Ősi Magnézium Webáruház oldalán (www.osimagnesium.hu) regisztráló felhasználóknak egyszeri 500 hűségpontot írunk jóvá a regisztráció alkalmával.

1.2.2. Termékvásárlással

Minden vásárláskor a megvásárolt termékek után hűségpontokat írunk jóvá. A szerzett hűségpontokat a következő vásárlás alkalmával fel is használhatod vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést. A szállítási költség és az utánvét kezelési költség után nem jár pont.

1.3. Meddig lehet felhasználni a pontokat?

A hűségpontokat a regisztráció/termékrendelés napjától számítva 12 hónapig (365 nap) folyamatosan gyűjtheted és felhasználhatod. 365 nap után a fel nem használt pontok törlődnek.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

1.4. A hűségpontok értéke

A Ősi Magnézium Webáruház oldalán (www.osimagnesium.hu) regisztráló felhasználóknak egyszeri 500 hűségpontot írunk jóvá a regisztráció alkalmával.

Termékvásárlás során minden termék után meghatározott pontot írunk jóvá, erről mindig az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.

Általánosságban 20 Ft után 1 pontot írunk jóvá (felfelé kerekítve).

Beváltásnál a pontok forintértéke: 1 pont 1 Ft-ot ér.

Javasoljuk, hogy figyeld akcióinkat, érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert az akciókról szóló tájékoztatásokat hírlevelünkben küldjük.

1.5. Hűségpontok beváltása, jóváírása

1.5.1. Hogyan lehet beváltani a hűségpontokat?

A regisztráció és a vásárlások alkalmával összegyűjtött hűségpontok beváltását a rendszer a Kosár oldalon automatikusan felajánlja beváltásra. A beváltáshoz kattints a Hűségpontok beváltása feliratú gombra. Kattintás után a rendszer a kosár részösszegéből automatikusan levonja a hűségpontok értékét (1 pont = 1 Ft). Ha mégsem szeretnéd beváltani a hűségpontokat, kattints a Beváltott hűségpont sorban az [Eltávolítás] gombra, és a rendszer visszateszi az egyenlegedre a hűségpontokat.

Ha a Kosár oldalon nem váltod be az összes, egyenlegeden szereplő hűségpontot, akkor a Pénztár oldalon még lehetőséged van a beváltásra. Itt kattints az egyenleged alatt a „Van beváltható hűségpontod?” kérdés után az „Itt beválthatod” linkre, ahol Te magad írhatod be, mennyi hűségpontot szeretnél beváltani. Beváltáshoz kattints a Hűségpontok beváltása feliratú gombra. Kattintás után a rendszer a kosár részösszegéből automatikusan levonja a hűségpontok értékét (1 pont = 1 Ft). Ha mégsem szeretnéd beváltani a hűségpontokat, kattints a Beváltott hűségpont sorban az [Eltávolítás] gombra, és a rendszer visszateszi az egyenlegedre a hűségpontokat.

1.5.2. Hogyan történik a hűségpontok jóváírása?

Az Ősi Magnézium Webáruházban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló felhasználói fiókjában írja jóvá, miután a csomagot postáztuk vagy a személyes átvétele megtörtént.

Tehát a hűségpontok csak a rendelés állapotának „Teljesítve” állapotra állítása után lesznek felhasználhatók.

A vásárlások során a hűségpontok összeadódnak, amit részben vagy egészben, 365 napon belül fizetőeszközként bármikor felhasználhatsz. A maximálisan gyűjthető, és egy vásárlás során maximálisan felhasználható hűségpontok száma nincsen korlátozva.

Hűségpontjaid egyenlegéről a Felhasználói fiókodban kaphatsz tájékoztatást. Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményeddel!

Kelt: 2020. év június hónap 15. napján

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.