Barion Pixel

Készletkisöprés webáruházunkban, termékek akár 20-25% kedvezménnyel. A részletek ide kattintva olvashatóak.

Szállítási / Átvételi Tudnivalók

A rendelés átvételének módjai:

1. Futárszolgálat

A Futárszolgálattal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül átadásra a futárszolgálatnak (amennyiben a szállítást megelőző nap 11 óráig beérkezett a rendelés). A futárszolgálat díja belföldre 1690 Ft (bruttó). A szállítási partnerünk a GLS Futárszolgálat. A rendelés ellenértékét a futárnak készpénzben és bankkártyával is ki tudja egyenlíteni!

2. GLS Csomagpontra történő szállítás

A GLS Csomagponttal történő kiszállítás a raktárkészlet függvényében, a rendeléstől számított 1 munkanapon belül kerül átadásra a futárszolgálatnak (amennyiben a szállítást megelőző nap 11 óráig beérkezett a rendelés). A GLS Csomagpont díja belföldre 1690 Ft (bruttó). A szállítási partnerünk a GLS Futárszolgálat.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Hasznos tudni, hogy amennyiben a vásárlás értéke meghaladja a 14900Ft (bruttó) értéket, a rendelését ingyenesen szállítjuk ki önnek futárszolgálattal.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Irodánkban történő személyes átvételre és az irodában történő vásárlásra nincs lehetőség. A leadott rendeléseket kizárólag a fentebb felsorolt szállítási módokon tudjuk eljuttatni Önhöz.