Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

Ismerjen meg minket!

Az Ősi Magnesium egy magyar tulajdonú, Magyarországon készített kozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozás.

Cégünk fennállása óta hatalmas utat jártunk be. Egy néhány főt foglalkoztató kisvállalkozásból az évek alatt, egy saját gyártóüzemmel rendelkező nemzetközi márkává nőttük ki magunkat. 

Ismerje meg az Ősi Magnesium történetét!

2009

A kezdetek

Az Ősi Magnesium története 2009-ben kezdődik. Egy kedves ismerősünk mesélt a bőrön át felszívódó magnézium hatásáról és annak előnyeiről. Ezt követően kutattuk fel azt a holland céget, amely 1600 méter mélyről bányássza az extrém tisztaságú magnézium-kloridot, ami termékeink alapját adja.

Ekkor még mindössze ketten dolgoztunk a termékek előállításán és csupán 3 termékkel indult el webshopunk. 

Ezek a termékek ma is elérhetőek. Az Ősi Magnesium olaj, fürdősó és gél termékeink ennyi év után is vásárlóink kedvencei.

Miután meredeken növekedett az eladott termékek száma, elkezdtük bővíteni a palettánkat és ennek köszönhetően több kollégával is bővült a csapatunk

2017

Új termékek

Szerettük volna a bőrön keresztül felszívódó magnézium előnyeit új termékekben is átadni. Logikus következő lépés volt a testápolók, testvajak, sportolást támogató és masszázs termékek előállítása.

Folyamatosan kerestük azokat a hatóanyagokat és illatokat, amelyekkel még tovább javíthatnánk termékeinket. Így kerültek illóolajok, mentol, árnika, OptiMSM, CBD és további hasznos hatóanyagok termékeinkbe.

2019-re már több, mint 20 különböző termék és csomag volt elérhető webshopunkon keresztül.

2019

Kereskedelmi partnereink

Időközben számos közismert céggel sikerült partneri kapcsolatot kialakítanunk.

Ma már nem csupán a webáruházunkon keresztül érheti el termékeinket. Számos kereskedelmi partner, bolthálózat és drogéria forgalmazza az Ősi Magnesium készítményeket.

A teljesség igénye nélkül termékeinket megtalálhatja a Rossmann, a Bijó, a Bio-Barát, a Herbaház, a Mediline, a Fitocentrum és a Varga Reformház polcain is.

2020

Saját Gyártóüzem

2020-ban elhagytuk a Budaörsi úti irodánkat és átköltöztünk a 22. kerületbe. Itt már saját, folyamatosan bővülő gyártókapacitással állítjuk elő termékeinket.

Így biztosíthatjuk azt, hogy folyamatosan ugyanazt a magas minőségű, Magyarországon előállított terméket adhassuk vásárlóinknak, a világ minden pontján.

2022

Nemzetközi terjeszkedés

A következő lépcső az Ősi Magnesium történetében a nemzetközi piacra lépés volt. Ma már számos országban találkozhat az Ősi Magnesium termékeivel.

A környező országok mellett az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, számos EU tagállamban és Ázsiában is elérhetőek az általunk készített termékek.

 

Díjaink és elismeréseink

Ősi Magnesium Hírlevél

Ha szeretne értesülni a legújabb kedvezményekről és elsőként megismerni legújabb termékeinket, akkor iratkozzon fel az Ősi Magnesium hírlevelére.
Ajándék termék a következő vásárlásához!

A kosár oldal alján adja meg az OSIM93 kuponkódot és mi egy 1390 forint értékű Koncentrátum Érzékeny Bőrre 30ml terméket küldünk ajándékba a vásárlása mellé!

A kupon felhasználónként csak egy alkalommal alkalmazható és március 31. éjfélig használható fel!

A kedvezmény más kedvezményekkel együtt nem alkalmazható!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 1 445 0532 telefonszámon, vagy az info@osimagnesium.hu email címen