Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

MSM – Belülről jövő szépség

Sok ember számára az ápolt, vonzó megjelenés a jó közérzet része. Az egészséges, sugárzó bőr a természetes szépség jele, és gyakran szerepel a kívánságaik között azoknak, akik jobban szeretnének kinézni. Az MSM (metil-szulfonil-metán) gazdag kénforrás, egyben a bőrt és a szöveteket támogató kollagén kulcsfontosságú összetevője, a keratin, a haj és a köröm szerkezeti alkotóeleme.

kollagenMegfiatalít

Az MSM olyan diszulfidkötést tart fenn, amely erősen tartja a kollagén szálakat a kötőszövetek hajlékonyságának megőrzéséhez.

Regeneráció

Az egészséges kollagén fenntartásával a szövetek térhálósodása vagy “keményedése” lehetővé teszi az egészséges dermális működést.

A természet fiatalító ásványa

A Bergstrom Nutrition a mai legmodernebb technológiát alkalmazza annak bebizonyítására, hogyan működik az OptiMSM® az egészséges bőr támogatása érdekében. Az eredmények egy génszabályozási tanulmányban figyelhetőek meg, amelyről itt olvashat bővebben.

Fiatalabbnak tűnő bőr

Az öregedés, a rossz életmódbeli szokások, a környezeti UV sugárzás és a toxinok mind gyakori stresszfaktort jelentenek, amelyek idő előtti bőröregedéséhez is vezethetnek. Az MSM gátolhatja a dermális kollagén és az elasztin struktúrájának lebomlását, ami a ráncképződés és az érzékeny bőr kialakulásában fontos szerepet játszik.

Javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát

Az MSM serkenti bizonyos specifikus gének tevékenységét. Ez a folyamat felelős az egészséges bőr megőrzéséért, illetve az egészséges kollagén fenntartásáért a feszesebb bőr érdekében.

hidrateHidratál és tonizál

Az MSM felelős azért is, hogy a sejtek jobban áteresztővé váljanak és javuljon a tápanyagok felszívódása, ezen kívül szerepet kap a szervezet víz szabályozásában és annak megfelelő eloszlásában is.

Ismerje meg az Ősi Magnézium MSM-et tartalmazó termékeit, amelyek segítenek nemcsak a fenti pozitív tulajdonságok megtapasztalásában, hanem az egézséges magnéziumszint fenntartásában is. Ha úgy érzi, szervezete magnéziumszintje alacsony, ellenőrizze azt pár perc alatt kitölthető kalkulátorunkkal!

A honlapon és a bejegyzésben található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel, hatóanyagokkal, életmódváltással, táplálkozással kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Hasznos volt a cikk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és olvasson hasonló tartalmakat
Tudja meg, hogy Ön magnéziumhiányos-e!

Magnéziumhiány kalkulátorunkat használva néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy Önnek szüksége van-e extra magnéziumpótlásra.

Töltse le ingyenes könyveinket!

Ha szeretne még többet tudni a magnézium élettani hatásairól, akkor töltse le 3 elektronikus formátumú könyvünket és ismerje meg a részleteket!

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.

Ajándék termék a következő vásárlásához!

A kosár oldal alján adja meg az OSIM93 kuponkódot és mi egy 1390 forint értékű Koncentrátum Érzékeny Bőrre 30ml terméket küldünk ajándékba a vásárlása mellé!

A kupon felhasználónként csak egy alkalommal alkalmazható és március 31. éjfélig használható fel!

A kedvezmény más kedvezményekkel együtt nem alkalmazható!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 1 445 0532 telefonszámon, vagy az info@osimagnesium.hu email címen