Barion Pixel
Keresés
Close this search box.
Elsportolo vagyok

Élsportolóknak segít az Ősi Magnézium!

Egy világbajnok kajakos és egy szakpszichológus összefogott, hogy megtanítsa a fiatal sportolóknak az önmenedzselés fortélyait és szakmai tanácsokkal segítse őket. A programot az Ősi Magnézium is támogatja.

Páli Patrícia szakpszichológus és Mihalik Sára világbajnok kajakozó 2021 januárjában indítja el az “Élsportoló vagyok” című, egy évet felölelő támogatói programot, amelynek célja, hogy segítse a fiatal sportolók önmedezselését, valamint biztosítsa a felkészülésükhöz szükséges anyagi és technikai feltételeket. A programot az Ősi Magnézium is támogatja, a jelentkezők toborzása pedig már el is indult!

A program megálmodói hisznek abban, hogy az élsport igazi csapatmunka, ahol a profi sportolót stabil szakembergárda segíti a csúcsteljesítmény elérésében. Segítik őt szaktudásukkal, hogy ne kelljen egy személyben saját maga dietetikusának, pszichológusának, managerének, szponzorának lennie, szétaprózva ezzel energiáit és elvonva fókuszát a legfontosabb feladatáról: a mindennapos edzésről, a benne rejlő talentum kibontakoztatásáról.

A program jelszava

A januárban induló “Élsportoló vagyok” program jelszava: „Dare to be the best – Építsd tudatosan a sportpályafutásod és merj a legjobb lenni!”A jelentkezés már elkezdődött egy minden versenyző számára nyitott  Facebook csoporton  és ezen a kérdőíven keresztül.

A jelentkezők közül a program két mentora, Páli Patrícia szakpszichológus és Mihalik Sára világbajnok kajakozó választja ki azt a két sportolót, akik havi, ingyenes konzultációt kapnak. A konzultáció keretében a szakemberek segítenek felismerni a versenyzők céljait, felhívják a figyelmet a lehetséges buktatókra, utat nyitnak az addig fel nem ismert érzelmi, mentális tartalékok felé, és nem utolsó sorban önmenedzselési és tárgyalási technikákat – szponzorkeresés, médiamegjelenések, eszközök beszerzése stb. –  is ajánlanak, saját személyes tapasztalataik alapján. 

Páli Patrícia és Mihalik Sára, a program mentorai

A támogatás része a technikai felszerelések és kiegészítők beszerzése is, amelyben többek között az Ősi Magnézium is segítséget nyújt. Így a kiválasztott két versenyző többféle, kifejezetten sportoláshoz, vagy az az utáni regenerációhoz fejlesztett Ősi Magnézium terméket kipróbálhat majd, benyomásaikat pedig természetesen megosztják velünk is.  

Kövesd a programot az “Élsportoló vagyok!” Facebook csoportban és az Ősi Magnézium oldalán!

A mentorokról:

Mihalik Sára – világbajnok kajakozó

A világbajnoki címemhez vezető úton megtapasztaltam mindazon akadályok nehézségét, amivel egy alacsony támogatottságú egyesület versenyzője elkerülhetetlenül szembekerül egy magasszintű teljesítmény elérése érdekében – legyen szó a folyamatos külföldi edzőtáborozások költségeiről, drágábbnál drágább sporteszközök és ruhák vásárlásáról, megfelelő táplálékkiegészítők és szakemberek egyáltalán megtalálásáról, majd költségeik fedezéséről (edző, dietetikus, masszőr, pszichológus …) és rengeteg egyéb, a professzionális sportoláshoz elengedhetetlen feltételről -, de a nehézségek leküzdése érdekében mindezekre megtaláltam a megoldást a médián, szponzorokon és messzire nyúló külföldi kapcsolataimon keresztül. Az élsport és az önmenedzselés rengeteg zsákutcájába belefutottam, de szerencsére még időben, fiatalon sikerült kialakítanom a legmagasabb szintű sportoláshoz szükséges megfelelő hátteret. E háttér egyik alappillére Páli Patrícia pszichológusnő, aki közel egy éve segíti a sportpályafutásom. Rengeteg feleslegesen eltöltött időt, energiát és elköltött pénzt megspórolhattam volna – a kudarcokról és csalódásokról nem is beszélve… -, ha hamarabb megismerem Patríciát.

Páli Patrícia – szakpszichológus

Színes és szerteágazó pszichológusi munkám során mindig igazi jutalomjáték számomra, mikor a jóból kell a még jobbat kihozni, mikor a maga területén kiváló eredményekkel rendelkező kliensem mellett lehetek és támogathatom, hogy még magasabbra és magasabbra jusson, még tökéletesebb formát érjen el, még hatékonyabban tudjon céljai felé haladni.

Felismerni a célok elérését akadályozó gátakat, felszabadítani az addig fel nem ismert rejtett – érzelmi, mentális – tartalékokat, elveszni a részletekben és meglelni a legapróbb összefüggéseket, melyekkel egy sokkal teljesebb, hatékonyabban működő egész alakítható ki – ezt tudom én megadni a velem együttműködő klienseimnek.

Alázat, szorgalom, kitartás, céltudatosság – a Sacival közös munkánk egy évét így tudnám összefoglalni. Egyszerre megtisztelő érzés és inspiráló szakmai kihívás, mikor egy a Sacihoz hasonló emberi és sport nagyság megtisztel bizalmával és együttműködésre hív, hogy, mint pszichológusa együttgondolkodjak, együttműködjek vele.

A honlapon és a bejegyzésben található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel, hatóanyagokkal, életmódváltással, táplálkozással kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Hasznos volt a cikk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és olvasson hasonló tartalmakat
Tudja meg, hogy Ön magnéziumhiányos-e!

Magnéziumhiány kalkulátorunkat használva néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy Önnek szüksége van-e extra magnéziumpótlásra.

Töltse le ingyenes könyveinket!

Ha szeretne még többet tudni a magnézium élettani hatásairól, akkor töltse le 3 elektronikus formátumú könyvünket és ismerje meg a részleteket!

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.

Ajándék termék a következő vásárlásához!

A kosár oldal alján adja meg az OSIM93 kuponkódot és mi egy 1390 forint értékű Koncentrátum Érzékeny Bőrre 30ml terméket küldünk ajándékba a vásárlása mellé!

A kupon felhasználónként csak egy alkalommal alkalmazható és március 31. éjfélig használható fel!

A kedvezmény más kedvezményekkel együtt nem alkalmazható!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 1 445 0532 telefonszámon, vagy az info@osimagnesium.hu email címen