Barion Pixel

✅ 15.000 forint feletti vásárlása mellé 1kg Jó Éjt Fürdősót küldünk ajándékba, 25.000 forint felett pedig egy 300 mg-os CBD Krémet is. Részletekért kattintson ide.

Szenyán Zoltán

Tapasztalatok az Ősi Magnézium masszázstermékekkel

Miért fontos a magnézium?

A magnézium nélkülözhetetlen, esszenciális makroelem. Az orvostudomány úgy véli, hogy kb. napi 300 mg bevitelére van szükség belőle. Szív- és érrendszeri betegségeknél hiány lép fel belőle, ami akár váratlan, előzmények nélküli szívgörcsöt és halált is okozhat. Emellett a magnézium mintegy 400 enzimnek az aktivátora, oldja a simaizomgörcsöket, és még sok más funkciója is van, például elősegíti a csontosodást.

A magnézium egyik legfontosabb hatását a simaizomzatban fejti ki. Ennek azért van nagy jelentősége, mert az 110.000 km hosszú hajszálér hálózat, mely az emberi testben található, lényegében simaizomból épül fel.

Tudni kell, hogy a magnézium valósággal kiveszett a talajból az agrotechnikában a természetes alapú trágyázás helyett uralkodóvá vált kálium-, foszfor- és nitrogénalapú műtrágya miatt. Elromlott a talaj természetes makro-, mikro- és nyomelemállapota, amit azt jelenti, hogy hiába eszünk sok zöldséget, abban már nem kapjuk meg azt a magnéziummennyiséget, mint régebben. Ami bejut a szervezetbe, az egyáltalán nem biztos, hogy fel is szívódik, és így az sem valószínű, hogy eljut a perifériákra.

De miért is jó az Ősi Magnézium?

Az Ősi Magnézium termékek nagyszerűsége abban rejlik, hogy a bőrön keresztül, direkt módon jutnak be a szervezetbe, pontosan oda, ahol legnagyobb szükség van rájuk. A bőrről érdemes tudni, hogy csak azokat az anyagokat szívja fel, és csak annyit, amennyire szüksége van a szervezetnek.  Az Ősi Magnézium termékekkel pótolható az a nagymértékű magnéziumhiány, mely jellemző a mai emberek többségére. Természetgyógyászati szempontból is óriási jelentősége van, például a hirtelen szívhalál megelőzésében.

Miért ideális masszázshoz?

Masszőri oldalról sincs kisebb jelentősége, hiszen a beszívódó masszázskrém oldja az izmokban lévő hajszálerek falának görcseit, így az izomgörcsök egyik fő okát szünteti meg. A tapasztalatok szerint szinte kivétel nélkül 5-10 percen belül „olvadnak el” a görcsök, megkönnyítve így a masszőr munkáját. Nem elhanyagolható szempont továbbá, hogy megnyújtja a masszázs pozitív hatásait is – különösen a csuklyás izomban – így a vendég elégedetten távozik.

Betegbeszámolók szerint a kellemetlen éjjeli, vagy reggeli lábgörcs az Ősi Magnézium termékek mindennapos használata mellett 3-4 napon belül megszűnik.

Szenyán Zoltán

Egészségtanár
Természetgyógyász
Reflexológus
Bioenergetikus

Hasznos volt a cikk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és olvasson hasonló tartalmakat
Tudja meg, hogy Ön magnéziumhiányos-e!

Magnéziumhiány kalkulátorunkat használva néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy Önnek szüksége van-e extra magnéziumpótlásra.

Töltse le ingyenes könyveinket!

Ha szeretne még többet tudni a magnézium élettani hatásairól, akkor töltse le 3 elektronikus formátumú könyvünket és ismerje meg a részleteket!

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.

15% kedvezmény a következő vásárlásához!

Tegyen termékeket a kosarába, majd a kosár oldal alján írja be az OSIM92 kuponkódot és mi 15% kedvezményt adunk a teljes árú termékekre!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 1 445 0532 telefonszámon, vagy az info@osimagnesium.hu email címen