Barion Pixel
Keresés
Close this search box.

MSM: az ízületeink támogatója

Klinikailag kimutatott tény, hogy az MSM csökkenti a gyulladást és védi az izületi porcokat, ezáltal nagyon fontos elem minden olyan egyén számára, akik aktív életmódot folytatnak.

shutterstock_378927997Az OptiMSM a legtisztább és egyetlen GRAS-jelölésű (általánosan elismert biztonságú) MSM (metil-szulfonil-metán). A Bergstrom Nutrition saját többlépcsős lepárlási eljárást alkalmaz, és minden tétel harmadik fél által tesztelt, optimális tisztaságot, minőséget és konzisztenciát biztosítva. Az OptiMSM-mel ellentétben más kereskedelmi forgalomban beszerezhető MSM kristályosodást használ az MSM molekula izolálásához. Ahogyan a kristályosodott anyag hűl, az elzáródások képesek az MSM-ben lévő csapdaszennyező anyagok kialakítására, és olyan anyaghoz vezethetnek, amely nehézfémeket és más szennyeződéseket tartalmazhat.Az ízületi fájdalom, az izomfájdalom és a betegség kellemetlenségeket okozhat, amelyek megzavarják az aktív rutint. Az OptiMSM® segíthet a napi tevékenységek vitalitásának elősegítésében a kötőszövetek és az immunrendszer támogatásával.

Sok aktív ember olyan terméket keres, mellyel maximalizálni tudják a testmozgás előnyeit, illetve melyek segítenek minimalizálni ízületeik kopását. Az MSM (metil-szulfonil-metán) kiegészítést nyújt az ízületek és a kötőszövetek egészségének megőrzéséhez. Ugyancsak csökkenti az oxidatív stresszt, izomfájdalmat és immunszuppressziót.

Miben segít az MSM?

Immun védelem
Az MSM segít megőrizni az egészséges immunrendszert a fizikai stressz után.

optimsm2Gyulladás csökkentés
Az MSM enyhíti a fájdalmat és a gyulladást a testmozgás után.

Felépülés gyorsítása
Az MSM létfontosságú építőelem a sérült kötőszövet regenerálódásához.

Gyorsabb regenerálódás
Az MSM segíthet megvédeni az izmokat és az izületeket a terhelés által kiváltott károktól, hogy gyorsabb helyreállítást biztosítson.

Teljesítmény
Az egészséges ízületekkel, porcokkal és izmokkal kapcsolatos mechanizmusok szabályozásával az MSM támogatja a teljesítmény növelését az egészséges, aktív életmód fenntartásához.

+1 hatás:

Segítségével a magnézium is hatékonyabban szívódik be a bőrön keresztül. Így az izomgörcsök feloldására is kiváló.

A honlapon és a bejegyzésben található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel, hatóanyagokkal, életmódváltással, táplálkozással kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

Hasznos volt a cikk?

Iratkozzon fel hírlevelünkre és olvasson hasonló tartalmakat
Tudja meg, hogy Ön magnéziumhiányos-e!

Magnéziumhiány kalkulátorunkat használva néhány kérdés megválaszolásával kiderítheti, hogy Önnek szüksége van-e extra magnéziumpótlásra.

Töltse le ingyenes könyveinket!

Ha szeretne még többet tudni a magnézium élettani hatásairól, akkor töltse le 3 elektronikus formátumú könyvünket és ismerje meg a részleteket!

Tudja, hogyan védheti jobban egészségét?

Kevéssé ismert tények a magnéziumról amelyek befolyásolják az Ön egészségét!

3 letölthető könyvbe foglalva, 990 Ft értékű kuponnal.

Ajándék termék a következő vásárlásához!

A kosár oldal alján adja meg az OSIM93 kuponkódot és mi egy 1390 forint értékű Koncentrátum Érzékeny Bőrre 30ml terméket küldünk ajándékba a vásárlása mellé!

A kupon felhasználónként csak egy alkalommal alkalmazható és március 31. éjfélig használható fel!

A kedvezmény más kedvezményekkel együtt nem alkalmazható!

Kérdése van? Segítségre van szüksége?

Keresse kollégáinkat a +36 1 445 0532 telefonszámon, vagy az info@osimagnesium.hu email címen